Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، خیز پنجم کرونا با سویه دلتا، موجب بروز مشکلات فراوانی برای شهروندان مهاباد شده، اگرچه بهمن ماه سال گذشته چند نفر از پرسنل داروخانه هلال احمر مهاباد با اتهامات مشابه دستگیر شدند، ولی گویا ریشه‌های این فساد چنان ریشه دوانیده که ریشه کن کردن آن مستلزم عزمی جهادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی روز‌های گذشته بسیاری از شهروندان مهاباد در فضای مجازی از وضعیت افسارگسیخته کمبود دارو و عدم نظارت دقیق سازمان‌های متولی گلایه‌مند بوده‌اند.

به گفته آنها از ساده‌ترین دارو تا مهم‌ترین دارو‌های بیماران کرونایی با کمبود مواجه شده و در نتیجه آن، تهیه دارو به سمت و سوی بازار سیاه کشیده شده است و دارو‌هایی که جای آن در بیمارستان و داروخانه‌ها است، در دست دلالان دارویی، آن هم با قیمت‌های سرسام‌آور به وفور یافت می‌شود.

بیشتر بخوانید

جدال نفسگیر کرونا و کمبود سرم در مهاباد

یکی از شهروندان ضمن انتقاد شدید از عملکرد مسئولان گفت: در حالی که بایستی از پدر پیر و ناتوانم پرستاری کنم، برای تهیه یک سرم تمام داروخانه‌های شهر را زیرورو کردم و در نهایت با قیمت بسیار گزاف توانستم آن را از دلالان بخرم، چرا مسئولان نظارت ندارند؟ مگر سرم در کشور تهیه نمی‌شود؟ چه کسی پاسخگوی این وضعیت است؟

یکی دیگر از شهروندان که به تازگی همسرش را به علت کرونا از دست داده به خبرنگار ما گفت: نزدیک به یک هفته به دنبال یک آمپول ۲۷ هزار تومانی گشتم، اما این دارو را در هیچ داروخانه‌ای نیافتم، به واسطه یکی از فامیل توانستم این آمپول را پیدا کنم، ولی شد نوش داروی بعد از مرگ سهراب، وقتی به بیمارستان رسیدم گفتند مریضتان جانش را از دست داده است.

کمبود دارو و بازار سیاه تنها مختص شهرستان مهاباد نیست، لذا در این وضعیت بحرانی که کشور دچار کمبود دارو شده، سازمان غذا و دارو، دانشگاه‌های علوم پزشکی و مسئولان شهرستانی موظف هستند بر زنجیره توزیع نظارت بیشتری داشته باشند تا دارو‌ها از زنجیره توزیع خارج نشود و به دست مصرف کننده واقعی برسد، موضوعی که به خوبی مدیریت نشده و زمینه سوءاستفاده را برای دلالان دارویی فراهم کرده است.

انتهای پیام / س خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کمبود دارو علوم پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در پاسخ به سوالی درباره اینکه با فروش اینترنتی دارو موجب ایجاد مافیا نمی‌شود، افزود: هدف از ابلاغ آئین نامه این طرح آن بود که مردم راحت تر به دارو دسترسی داشته باشند، همانطور که مردم مواد غذایی را به راحتی بر بستر اینترنت سفارش می‌گذارند و تهیه می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد می‌توانند داروی خود را از داروخانه مدنظرشان تهیه کنند، سپس انتقال دارو با شماره پیگیری انجام می‌شود و پیک اطلاعی از داروها ندارد. در این روش انتقال داروها در بسته بندی‌هایی قرار دارد که محتویات آنها مشخص نیست و مسئولیت دارو و محتویات آن به عهده داروساز مسئول فنی داروخانه است، پیک مربوط به سکو اینترنتی هم با شماره پیگیری داروها را بسته بندی شده تحویل می‌گیرد و تحویل بیماری که دارو را سفارش داده قرار می‌دهد.

کد خبر 6094731 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها